Espanyol

Els Sergios tindran continuïtat

L’Espanyol sap que haurà de donar moltes sortides, però hi ha dos futbolistes que tenen molts números per continuar de blanc-i-blau. És el cas de Sergio Sánchez i de Sergio García. El primer venia cedit del Rubin Kazan però té un altre any signat amb el club blanc-i-blau. Una situació que depèn de si aconsegueix la rescissió de contracte del conjunt rus. El futbolista confia que no hi hagi problemes i així començar la pretemporada, el 9 de juliol, a les ordres de Rubi amb qui ja va coincidir en el filial blanc-i-blau. Així ho explicava Óscar Perearnau: “Tècnicament va arribar cedit però si rep la carta de llibertat renovaria. Per això té contracte fins al 2019.”

El director general esportiu també va parlar de la situació de Sergio García. “La voluntat del club és que continuï tot i que no hagi complert la seva clàusula de renovació automàtica. Volem que ens ajudi a créixer.” L’Espanyol li ha ofert una renovació a la baixa al davanter del Bon Pastor. Una quantitat que s’acostaria a la meitat dels emoluments que ha cobrat aquesta temporada. Ara la decisió de continuar és del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)