Espanyol

Dani Lasure, objectiu per al lateral esquerre

Mercat. El jugador del Saragossa és un dels candidats per ocupar la vacant d’Aarón Martín

L’Espanyol sap que tard o d’hora la venda d’Aarón Martín al Benfica s’acabarà executant i ja té avançat el possible recanvi. El futbolista fa temps que té una proposta del conjunt blanc-i-blau. El fet que el Saragossa no hagi aconseguit l’ascens a primera facilitarà l’operació. Tot i això, des de la capital aragonesa manifesten que no deixaran marxar al futbolista fàcilment. El defensa té contracte fins al juny del 2021 i l’Espanyol haurà de pagar al voltant d’un milió d’euros pel lateral de 24 anys, que veuria millorades les seves condicions contractuals.

D’altra banda, el Saragossa va anunciar ahir la renovació del seu director esportiu, Lalo Arantegui, fins al 2020. El tècnic era un dels objectius de l’Espanyol per reforçar la secretaria tècnica. El tècnic aragonès ha decidit seguir a La Romareda i això obligarà Perarnau a buscar un altre nom dels que té en cartera perquè sigui el director del futbol professional de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)