Espanyol

El Watford i l’Espanyol arriben a un acord per Marc Navarro

Espanyol. El club considera que té ben coberta la posició de lateral dret i ingressa 2 milions a canvi d’un futbolista que aquest any no ha acabat de consolidar-se com a titular del primer equip

El Watford serà finalment la destinació del lateral Marc Navarro després que l’Espanyol i el conjunt anglès acordessin el seu traspàs a canvi de 2 milions d’euros. El badaloní posa així el punt final a una etapa de quatre cursos a l’entitat blanc-i-blava, el darrer any i mig com a membre del primer equip després de debutar amb un gol contra el Granada el mes de gener de l’any passat.

Les necessitats econòmiques de l’equip sumades al fet que la seva és una posició força ben coberta en la plantilla –Javi López, la polivalència de Víctor Sánchez i l’ascens del filial de Pipa poden ocupar el lateral dret– van situar Navarro com un dels jugadors ideals per posar en el mercat i mirar d’escoltar ofertes. Finalment, la del Watford, precisament l’equip que va entrenar el tècnic que el va pujar al primer equip de l’Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha estat la proposta que ha convençut més el conjunt blanc-i-blau: “L’Espanyol considera l’operació satisfactòria a tots el nivells atès que la posició de lateral dret està prou coberta tant amb jugadors amb fitxa del primer equip, com amb la projecció mostrada per jugadors del filial i del futbol de base que ocupen la mateixa demarcació”, deia el comunicat que va emetre ahir l’entitat.

Projecció interrompuda

Tot i un inici fogós, Navarro no ha acabat de consolidar-se com un home clau en l’onze del primer equip. El badaloní es va estrenar en lliga de titular amb un gol contra el Granada i, en la seva segona titularitat, en aquest cas contra el Sevilla, també va veure porteria. Amb aquesta carta de presentació, Navarro va acabar la lliga aconseguint un lloc en l’onze inicial de Quique Sánchez Flores, i la seva capacitat física i la potència en les incorporacions es van convertir en una bona arma en atac per al conjunt blanc-i-blau en el final del curs passat. Però aquest any, en el que havia de ser el curs de la seva consolidació definitiva, el lateral format a la Damm va tenir problemes amb les lesions a principi de temporada i no va aconseguir consolidar-se en l’equip. En total, aquest curs Navarro ha jugat 19 partits de lliga, només deu com a titular, i ha vist com la fiabilitat de Javi López i l’aposta del club pel jove Pipa, del filial, el convertien en un dels candidats a sortir per deixar un pessic necessari a la caixa.

LA DADA

36
partits
ha jugat en total, entre lliga i copa, el lateral de Badalona en la seva etapa al primer equip.

UN BON PESSIC

Després d’un any i mig al primer equip, el badaloní se’n va a canvi de 2 milions d’euros

SUBSTITUTS

El club considera que té la posició de lateral dret ben coberta amb Javi López i Pipa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)