Espanyol

Aarón, de 30 a 40 milions

Inflació. Amb l’inici del curs 2018/19, la clàusula de rescissió del lateral, com la de Darder, Pipa i Javi Puado, resulta augmentada

Més enllà de l’anècdota que significa el canvi de temporada, l’1 de juliol va comportar l’augment de les clàusules de rescissió d’alguns futbolistes blanc-i-blaus, tal com indiquen els seus contractes. El cas més destacat és un dels futbolistes que està al mercat: Aarón Martín, que passa dels 30 als 40 milions de clàusula.

Tot i això, aquest augment no hauria d’implicar que l’Espanyol percebés més diners en la més que probable futura venda, ja que davant l’interès de diversos equips, s’havia fixat un preu lleugerament inferior als 10 milions d’euros. D’altra banda, el nou contracte de Sergi Darder, després que el club fes efectiva l’opció de compra sobre el migcampista balear, estableix una clàusula alliberadora de 50 milions. Pipa passa dels 20 als 40 milions i Javi Puado, dels 15 als 40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)