Espanyol

El Gladbach, per tancar

Definida. El conjunt entrenat per Rubi ja sap tots els rivals als quals s’enfrontarà durant la pretemporada. El del Borussia Mönchengladbach, l’11 d’agost, serà el darrer partit

L’Espanyol ja sap com serà la seva pretemporada després de definir-se el darrer dels sis partit amistosos que jugarà de preparació, l’11 d’agost en terres alemanyes contra el Borussia Mönchengladbach. El duel es disputarà al Waldstadion, a la localitat de Wegberg, prop de Mönchengladbach, a les 15:30 hores.

Abans, el conjunt blanc-i-blau viurà un període preparatori ben mogut i de molts quilòmetres, en què l’equip entrenat per Rubi passarà els primers dies a la Garrotxa i després es desplaçarà als Estats Units, on disputarà dos partits contra rivals locals. Un cop acabada la gira nord-americana a finals del mes de juliol i ja a Europa, l’Espanyol té previst passar uns dies a casa per desplaçar-se després a Anglaterra a disputar un duel amistós contra el Burnley el 5 d’agost. Tres dies més tard, a Tarragona, el conjunt blanc-i-blau s’enfrontarà al Nàstic, de la segona divisió, mentre que l’equip tancarà la pretemporada en el citat duel contra el Borussia Mönchengladbach de la primera divisió alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)