Espanyol

espanyol

mercat

Sergio García, renovat

Mercat. El capità segella la seva continuïtat una temporada més amb la opció d’allargar un any més el seu vincle contractual si és compleixen un mínim de partits jugats

Sergio García seguirà defensant la samarreta blanc-i-blava una temporada més. L’Espanyol i el davanter de Bon Pastor han arribat a un acord per renovar el contracte del jugador una campanya més, signant un contracte que inclou la possibilitat d’ampliar-lo un altre curs si es compleixen determinades variables de rendiment en funció del partits jugats. La signatura de l’acord, la clàusula de rescissió queda fixada en 5 milions d’euros, ha tingut lloc aquest matí al RCDE Stadium. El davanter ha segellat la seva renovació acompanyat del director general esportiu, Òscar Perarnau.

Aquest serà la setena temporada de Sergio García com a blanc-i-blau. La renovació del futbolista s’ha dilatat unes setmanes pels serells de les diverses clàusules que figuren en el seu contracte. “L’Espanyol és el club de la meva vida”, deia el futbolista que es posarà a les ordres de Joan Francesc Ferrer “Rubi” a partir del 9 de juliol quan els blanc-i-blaus tenen previst el retorns als entrenaments.

Fins ara l’Espanyol encara no ha fet cap més incorporació en el mercat de fitxatges. La renovació del punta és la primera. En les darreres setmanes el club ha traspassat a Gerard Moreno i Marc Navarro i ara el gran objectiu passa per fitxar un davanter que supleixi la baixa del punta de Santa Perpètua. L’aposta és Borja Iglesias però la negociació amb el Celta està sent complicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)