Espanyol

espanyol

arrenca la pretemporada

El primer tast, a la tarda

El primer grup de futbolistes estan convocats aquest matí, entre les vuit i les nou, per fer les rutinàries proves mèdiques. La plantilla es dividirà en tres grups. Una part dels futbolistes es dirigiran a la clínica Corachán de Barcelona. En el primer grup hi ha Roberto Jiménez, Puado, Javi López, Hermoso, Baptistão, Àlex López, Piatti i Darder. La resta romandran a la ciutat esportiva Dani Jarque per fer diverses proves físiques i biomètriques típiques del retorn a la feina. Serà el moment de calibrar el bon estat de forma de tots els futbolistes i si algun d’ells ha guanyat algun quilo durant les vacances. La majoria van marxar amb un pla de treball específic per mantenir el to físic durant els dies d’estiueig.

No serà fin a les 7 de la tarda que tots els homes disponibles es posaran a les ordres de Joan Francesc Ferrer, Rubi. Un entrenament grupal, a porta oberta, a la ciutat esportiva Dani Jarque, on el tècnic de Vilassar començarà a dibuixar el que espera de l’equip i quines són les seves exigències tàctiques i de treball que s’hauran d’implementar en aquesta primera fase de preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)