Espanyol

espanyol

Rufete, nou director de futbol professional

Mercat. El tècnic alacantí, ex-jugador blanc-i-blau, és l’escollit per liderar la gestió esportiva del primer equip. Signarà un contracte de tres temporades.

L’Espanyol ha arribat a un acord amb Francisco Joaquín Pérez Rufete (Benejúzar, 1976) perquè es converteixi en el nou director de futbol professional. El tècnic alacantí signarà per tres temporades per liderar la direcció esportiva del primer equip. Rufete serà l’encarregat de gestionar tots els assumptes esportius relacionats amb la plantilla professional de l’Espanyol, en concret es responsabilitzarà de les altes, baixes, àmbit contractual i de negociació, seguiment del dia a dia pel que fa a preparació i competició, avaluació i seguiment del rendiment esportiu dels jugadors i tècnics. A més a més, el director de futbol professional treballarà en equip amb la Secretaria Tècnica i la coordinació del Futbol Base, especialment pel que fa a l’Espanyol B i als equips juvenils. De la mateixa manera que la resta de responsables esportius, Rufete reportarà a la Direcció General Esportiva del club, exercida per Òscar Perarnau.

Rufete ja coneix la casa blanc-i-blava on va militar com a jugador entre les temporades 2006-2009 i ja té experiència als despatxos. Des del 25 de novembre del 2013 i fins l’1 de juliol del 2015 va ocupar el càrrec de Mànager General Esportiu del València. El seu últim càrrec esportiu el va ostentar a la UD Eivissa on era entrenador.

Rufete serà presentat oficialment aquest dijous a les 12h a l’espai d’atenció a premsa de l’Hotel Vall de Bas, seu de l’stage de pretemporada del primer equip a La Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)