Espanyol

L’Espanyol presenta les noves samarretes

Retorn a les arrels. El club ha mostrat el nou disseny de l’equipació del primer equip amb el nou patrocinador tècnic, Kelme. L’aposta ha estat tornar a les clàssiques franges blanc-i-blaves

L’Espanyol ha presentat aquest matí les noves samarretes del curs 18/19 a la sala de l’Orfeó Català del Palau de la Música. Les primeres facturades pel nou patrocinador tècnic Kelme. El club ha recuperat les tradicionals franges blanc-i-blaves per la primera samarreta després de la polèmica generada l’any passat. “Sabem que no podem innovar gaire amb la primera samarreta i per això hem apostat per un perfil més clàssic”, ha apuntat el conseller delegat, Carlos García Covaleda, que ha destacat el potencial de la marca il·licitana en el mercat xinès on vesteixen tots els equips de segona divisió i gran part dels femenins. Kelme vesteix a quatre equips de la lliga espanyola i Covaleda ha deixat clar que “l’Espanyol és la punta de llança” de la seva companyia. L’empresa vestirà a l’Espanyol les properes tres temporades.

La segona samarreta és d’un vermell intens i que recorda a d’altres dissenys dels passat més recent de l’entitat. El groc és el color predominant de la tercera amb dues franges, una blava i una blanca, al pit. El groc ja va estar present en les samarretes del curs 09/10.

Les vendes online s’iniciaran demà i en les botigues físiques el 12 de juliol i el 13 a la Cuitat Esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)