Espanyol

espanyol

la presentació del primer fitxatge

Borja: “No vinc a substituir a Gerard Moreno”

Estrena. El davanter gallec és presentat com a nou jugador de l’Espanyol “Por per jugar a primera? Tenia més por en certs camps de segona b”, ha assenyalat

Borja Iglesias ha estat presentat aquest matí com a nou jugador del ’Espanyol. El gallec ha signat un contracte per quatre temporades i el club pagarà 10 milions d’euros al Celta en quatre terminis. Els dos primers de 2,5 milions d’euros, el tercer de 4 milions i l’últim d’un milió. “Gràcies a l’Espanyol per tota la força que han fet per estar aquí”, ha apuntat el davanter. “Per mi ha estat senzill estar aquí. Em van plantejar el projecte i la posició que tenia i no vaig tenir cap dubte. Aquest és un club històric, amb molts anys a primera i és un club ideal”.

El fet és que l’arribada de Borja Iglesias no ha estat senzilla i el cap de setmana va ser frenètic. El dissabte les negociacions estaven tancades i es van tornar a reobrir diumenge. Tot i això, el vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, va valorar la “cavallerositat” del club de Vigo.

Borja Iglesias arriba a l’Espanyol com el fitxatge més car de la història. “Estic orgullós a dia d’avui no tinc pressió i em sento molt reforçat pel club i la seva confiança. Vinc amb tota l’ambició”, ha sintetitzat. En el torn de preguntes no podia faltar la comparació amb Gerard Moreno. El gallec arriba per cobrir la baixa del punta de Santa Perpètua. “He jugat amb Gerard i sé el bo que és. No vinc a substituir-lo. No vinc a ser el nou Gerard sinó Borja Iglesias”. El gallec ha destacat que la presència de Rubi va ser un motiu més per venir a l’Espanyol i també ha recopilat informació del club amb els ex jugadors Cristian Álvarez, Cristian Gallas i Manel Royo. “Tots ells m’ha parlat bé del club i s’ha corroborat les meves sensacions”. El futbolista no s’ha mullat amb una xifra de gols però té decidit fer el camí de Santiago el proper estiu. “Mai l’he fet i tan de bo pugui celebrar un èxit col·lectiu i, del contrari, ho faré com una cosa personal que tinc pendent”. El futbolista s’entrena a primera divisió aquesta temporada i ha estat molt gràfic en com es sent. “Por per jugar a primera? Tenia més por en certs camps de segona b”.

Per la seva part, el director general esportiu, Òscar Perarnau, ha valorat l’arribada de Borja Iglesias. “Portaven treballant aquest tema des de fa mesos. Tots sabem que té molt de potencial. És un golejador i la marxa de Gerard Moreno ens obligava fitxar a un altre golejador”-.

Pendent de les sortides més que de les entrades

El director general esportiu, Óscar Perarnau, ha fet una posada en situació del mercat. El mandatari té clar que ara mateix els tècnics estan contents amb l’actual plantilla i que estan més pendents de les sortides que les entrades. “Ara tenim 24 fitxes i volem una plantilla més curta. Tenim una bona base però estarem atent a qualsevol oportunitat que pugui sorgir en aquest mercat.”. La intenció del club és un equip amb 20 o 21 fitxes del primer equip per facilitar la interrelació amb el filial. Perarnau va negar l’interès del Nàstic per Àlex López i que de moment el mig “és del primer equip”. El club també va negar qualsevol interès per fer-se amb els serveis de Melero de l’Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)