Espanyol

L’Espanyol arriba a Olot

Pretemporada. El conjunt blanc-i-blau inicia la primera fase de preparació a la localitat garrotxina, on s’estarà fins al 19 de juliol, dia que tancarà la seva estada amb el primer amistós

L’Espanyol va arribar a darrera hora de la tarda a Olot. El club blanc-i-blau s’establirà fins al 19 de juliol a la capital de la Garrotxa, on durà a terme la primera fase de la preparació. Els blanc-i-blaus tornen a apostar per una localitat catalana per fer part de la pretemporada, després d’un parèntesi de dos anys que els va portar per Holanda i Alemanya amb Quique Sánchez Flores. El club torna a fer una posada al punt de proximitat, enllaçant amb les altres experiències viscudes a Peralada o, més recentment, a la Val d’Aran.

Els pròxims dies es veurà la manera de treballar del nou tècnic, Joan Francesc Ferrer, Rubi. El maresmenc té previst fer torns de doble sessió en què es treballarà l’aspecte físic i el tàctic. No serà fins al 19 de juliol que arribarà el primer amistós de preparació, contra l’Olot. Un partit en què serà el moment de veure en acció els joves del planter i el primer fitxatge, Borja Iglesias.

Però avui el protagonisme a Olot serà per a Rufete, que serà presentat com a nou director professional del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)