Espanyol

La sortida de Piatti i Hernán, vital

Si Roberto Jiménez es queda, com sembla bastant probable en aquests moments, l’Espanyol necessitarà accelerar les sortides de Pablo Piatti i Hernán Pérez, dos dels altres jugadors amb una fitxa més elevada, si vol tenir una mica de marge per moure’s en el que queda de mercat.

Un dels principals deures que té el nou director esportiu aquest estiu és reduir la massa salarial de l’equip, una feina que va lligada amb la necessitat també de confeccionar una plantilla més curta. I en aquest sentit, tot i que el conjunt blanc-i-blau tampoc va sobrat de jugadors ofensius de banda, la sortida dels dos futbolistes sud-americans seria una gran solució. Rubi ja sap que el més probable és que no pugui comptar amb ells, però les seves no serien les baixes més traumàtiques després d’una trajectòria clarament de més a menys.

Hernán Pérez, sense anar més lluny, ja va jugar la segona part del curs passat cedit a les files de l’Alavés, mentre que Piatti, tot i un il·lusionat primer any a Cornellà-el Prat, ve de fer un curs força fluix amb unes xifres més aviat discretes (2 gols en 30 partits).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)