Espanyol

Sergio, amb problemes de visat

Burocràcia. El capità ha abandonat la concentració de pretemporada i es desplaçarà fins a l’ambaixada dels Estats Units a Madrid per obtenir els documents d’entrada al país americà. El fet d’haver viscut a Qatar, el gran impediment

El capità s’ha vist obligat a abandonar l’estada de pretemporada de l’equip durant les pròximes 24 hores. Sergio García va marxar amb Jaume Bartrés. El fisioterapeuta també va estar a Kuwait i altres països de la zona els dos últims anys quan era Al Wahda d’Abu Dhabi. Tots dos han de solucionar el tema dels seus visats per anar als Estats Units. L’Espanyol marxarà diumenge de gira al país americà. Allà haurà de disputar dos partits amistosos contra el Cincinnati i el Richmond. En el cas del davanter blanc-i-blau està tenint problemes per obtenir el visat a causa dels dos anys que va viure a Qatar. Cal recordar que el futbolista va jugar a l’Al Ryan del juny del 2015 al juny del 2017. El país de l’Orient Mitjà està en la llista negra de països considerats perillosos per l’administració de Donald Trump. Ara caldrà veure si la gestió del club arriba a temps perquè el davanter blanc-i-blau i el fisioterapeuta puguin pujar a l’avió amb la resta de l’expedició diumenge a la tarda. En els tràmits normals la gestió del visat en zones problemàtiques no acostuma a ser immediata però la situació d’un esportista d’elit pot trobar un camí més fàcil i ràpid perquè es flexibilitzin uns processos. L’Espanyol va contra rellotge. En cas contrari, Sergio García i Bartrés hauran de quedar-se a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)