Espanyol

Rubi canvia la rutina

Pretemporada. Va programar un canvi en la metodologia dels entrenaments i es va emportar tots els jugadors en una sessió de carrera pels camins rurals de Sant Miquel del Corb

Rubi és un tècnic amant del detall i sempre atent a buscar la màxima motivació dels futbolistes. Això implica moltes vegades buscar sessions diferents per trencar la rutina i que el futbolista no es relaxi amb exercicis repetitius. Ahir al matí, el maresmenc va canviar els entrenaments sobre la gespa per una intensa sessió de carrera aprofitant diferents camins rurals a prop de Sant Miquel del Corb, una de les ermites de la zona, que va servir pràcticament com a meta final d’un circuit molt exigent des del punt de vista físic. Els jugadors, dividits en diferents grups, han hagut de superar sèries en traçats de muntanya de diferents distàncies en un exercici que els ha deixat molt cansats, però alhora –com han reconegut la majoria– molt feliços per aconseguir-ho. Exigència, intensitat i un clar esperit de superació en les últimes sessions previstes a la Garrotxa. A la tarda, la pilota va tornar a rodar a les instal·lacions esportives de Royalverd. Una sessió més curta que les dels últims dies perquè avui hi ha partit contra l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)