Espanyol

pretemporada

estats units

Duarte s’incorpora al grup

Pretemporada. El costa-riqueny es va incorporar als entrenaments a Richmond, on els blanc-i-blaus van arribar ahir per fer la primera fase de la seva gira per terres nord-americanes

L’Espanyol estarà aquesta setmana als Estats Units, on jugarà dos amistosos de preparació, el primer demà contra el Richmond Kickers, equip de la USL americana. L’equip ja va fer aquesta matinada (19 h local) la primera sessió d’entrenaments, on ja es va exercitar Óscar Duarte. Així doncs, Rubi ja té tots els disponibles un cop ha tornat el central costa-riqueny, l’únic futbolista de l’Espanyol que va jugar el mundial de Rússia.

Duarte va reconèixer que està “content de ser aquí” i amb moltes “ganes de tornar”. “El mundial no va ser el que volíem com a selecció, però ara el que ens queda és enfocar-nos en l’Espanyol i preparar-nos per arribar bé a l’inici del torneig”, deia als mitjans oficials del club.“Ja m’han dit com és la forma de treballar dels tècnics”, deia sobre els seus companys, que li han explicat el treball que van fer durant els dies passats. “Ja m’estic fent a la idea del que volen i m’han transmès molt bones coses d’aquest cos tècnic.” El futur del costa-riqueny és una incògnita. Amb un any de contracte només, el club encara no li ha ofert la renovació, però ja va assenyalar dies enrere que el seu desig és continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)