Espanyol

mercat

el futur de david lópez

Continuen les converses

Mercat.L’Espanyol i David López continuen negociant la millora contractual. El club està fent un esforç màxim per acostar-se a les exigències del futbolista i ha apujat l’oferta inicial

L’entorn blanc-i-blau viu pendent del futur de David López. Els agents del jugador i el club han estat negociant en les últimes hores per retenir el futbolista presentant-li una oferta que el sedueixi. Els tècnics del club són conscients que David López és una peça important dins del projecte. De fet, el consideren un dels intocables de l’equip des de fa temps. Abans d’obrir-se el mercat, el club tenia clar que hi havia quatre futbolistes essencials per teixir el projecte del curs 2018/19. David López n’era un, juntament amb Gerard Moreno, traspassat al Vila-real. Sergi Darder i Diego López completen el pòquer d’imprescindibles. D’aquest nucli essencial, David López era el futbolista que cobrava més, amb diferència. L’enuig del futbolista, com hem explicat aquests últims dies, s’ha anat incrementant per la manca de paraula del club a l’hora de millorar-li la fitxa i posar-la al nivell d’un dels futbolistes més importants de l’Espanyol. L’aspiració dels agents de David López és que arribi a la xifra que cobra actualment el porter gallec, el que té el millor salari, que voreja els cinc milions d’euros bruts per temporada. L’Espanyol ja ha transmès a l’entorn del futbolista que no poden arribar a aquest punt i els ha recordat que estan corregint els desviaments salarials que s’havien fet en el passat. El club ha continuat amb la negociació en les últimes hores i fins i tot ha estirat a l’alça la seva proposta inicial, que ja superava la que li havien promès els anteriors dirigents. Una maniobra per mostrar la bona voluntat dels actuals dirigents. No obstant això, és impossible per al club assumir una nova fitxa com la de Diego López, a la qual aspiren els representants de David López. Tot i això, el club continua avançant en les negociacions esperant que s’arribi a bon port. Donant l’escalf necessari al futbolista, que es troba aquests dies fent l’estada amb l’equip als Estats Units. Precisament, la diferència horària de sis hores entre l’estat de Virgínia i Catalunya fa que la resposta definitiva s’endarrereixi.

De nou, la darrera paraula serà de David López, que haurà de valorar si l’esforç fet pel club és suficient o bé els anhels que està transmetent des del seu entorn, de ser el més ben pagat de la plantilla per la seva importància dins de l’equip, deixen en punt mort la negociació. En tot cas, el club difícilment podrà millorar la seva darrera proposta salarial, i tampoc es podrà acostar al salari que li ofereix el Fulham. Precisament, el club anglès també té molt a dir en el futur de David López. Una oferta superior als 20 milions donaria un gir a la situació i obligaria el club a deixar marxar el futbolista. El futur de David López continua ben obert i tots els escenaris són possibles.

El Nàpols s’interessa per Aarón Martín

El lateral esquerre és un dels futbolistes que tenen més clara la seva sortida. El club necessita aconseguir un traspàs important sense perdre potencial esportiu i el lateral de Montmeló respon a aquesta figura. Després que es frustrés el seu fitxatge pel Benfica, ara el Nàpols s’ha interessat en els serveis del jove defensa. L’Espanyol no deixarà marxar Aarón per una quantitat inferior a deu milions d’euros. I es dona la circumstància que els italians estaven interessats a aconseguir Grimaldo, lateral esquerre del Benfica. Els portuguesos demanaven pel català 30 milions d’euros, que es va negar a pagar i s’ha fixat en el recanvi que tenia al cap el conjunt lisboeta per cobrir la venda de Grimaldo. Llavors el club va desestimar una oferta de cinc milions dels portuguesos perquè la considerava insuficient. No és l’únic futbolista cobejat en la plantilla blanc-i-blava. Mario Hermoso també té un futur incert. El club té clar que no el deixarà marxar per una quantitat inferior a 10 milions; el madrileny té 40 milions de clàusula i la meitat dels drets són del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)