Espanyol

pretemporada

Richmond Kikers - Espanyol (01h, Esports 3)

Segon amistós de preparació

Pretemporada. L’Espanyol disputarà el primer partit de la gira americana contra el Richmond Kickers (una de la matinada, hora catalana, per Esport 3). Rubi tornarà a donar minuts a tots els seus futbolistes, com va fer contra l’Olot

L’Espanyol juga aquesta matinada (una de la matinada, hora catalana, i televisat per Esport 3) contra el Richmond Kickers. És el primer partit de la gira americana que està fent l’equip blanc-i-blau, una gira que conclourà diumenge a la matinada amb un segon partit a Cincinnati. Aquest segon duel de la pretemporada servirà a Joan Francesc Ferrer, Rubi, per tornar a donar minuts a tots els seus futbolistes, com va fer contra l’Olot. El tècnic vol veure en aquests primers partits tots els futbolistes en acció i acabar de decidir quin es queda per formar part de la plantilla i a qui obre la porta de sortida en aquest mercat d’estiu. L’única baixa confirmada és la de Sergio García, que arrossega problemes musculars, i podria debutar amb alguns minuts Óscar Duarte, que es va incorporar en aquesta gira a la resta del grup després de disputar el mundial.

El partit es jugarà al City Stadium i és la primera vegada que un equip de la lliga espanyola visita l’estat de Virgínia. El Richmond Kickers, fundat el 1993, milita a la USL, la segona divisió dels Estats Units. És el segon equip més veterà del país i actualment ocupa la catorzena posició de la lliga de la conferència est. El conjunt local va estrenar tècnic el 27 de juny, David Blow, després que Leigh Cowlishaw es retirés de les banquetes després de 19 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)