Espanyol

David López, més a prop del sí

Mercat.L’Espanyol espera tancar, en breu, la millora de contracte del santcugatenc, que ahir no va jugar contra el Richmond Kickers

David López encara no ha donat una resposta definitiva a l’oferta de renovació que li va presentar el club a principi de setmana. El futbolista, que ahir no va jugar contra el Richmond per la política de rotacions de Rubi, segueix en permanent contacte amb els seus agents des de l’estada dels Estats Units. L’Espanyol li ha presentat una bona oferta de millora de contracte i des del club es mostren optimistes a tancar de manera positiva un acord. L’entitat blanc-i-blava sap que el futbolista és una peça clau del projecte de Rubi i encara més després de vendre un altre dels actius importants com era Gerard Moreno. Ara caldrà esperar si l’optimisme del club acaba fent-se efectiu i es poleixen els petits serrells contractuals per donar llum verd a la millora.

No obstant això, caldrà estar molt atent a si el Fulham torna a contraatacar per emportar-se el santcugatenc. Una oferta a partir dels 20 milions podria capgirar la situació. Però en cap cas l’Espanyol igualarà el salari que eventualment cobraria David López a Anglaterra.

El Mainz sedueix Aarón Martín

Si David López es queda, l’altra cara de la moneda és Aarón Martín. El lateral de Montmeló està en el radar de molts equips europeus. A l’interès del Nàpols dels darrers dies cal sumar-hi un últim pretendent: el Mainz 05. Segons RAC1, el conjunt de la Bundesliga estaria disposat a fer una oferta de 8 milions d’euros i l’Espanyol el vol vendre per una quantitat superior als 10 milions. El lateral no va jugar ahir de matinada l’amistós contra el Richmond Kickers per la política de rotacions del tècnic blanc-i-blau, Rubi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)