Espanyol

espanyol

el tercer amistós

El projecte de Rubi es torna a posar a prova a Cincinnati

Pretemporada. L’Espanyol juga el seu tercer amistós contra el conjunt d’Ohio (1.30 h, Esport 3 / BeIN Laliga). Rubi tornarà a fer rotacions i es preveu la participació de David López

L’Espanyol tancarà la gira pels Estats Units amb el seu tercer partit de preparació contra el Cincinnati. Els blanc-i-blaus esperen continuar alimentant les seves bones sensacions després d’imposar-se a l’Olot (1-2) i al Richmond Kickers (2-4). Com va passar amb el conjunt de Virgínia, els blanc-i-blaus tornaran a jugar de matinada per la diferència horària. Aquesta vegada serà a dos quarts de dues de la matinada per Esport 3 i BeIN Laliga. Els blanc-i-blaus ja van veure que el Richmond els creava dificultats en el seu primer duel americà. El Cincinnati també milita a la segona divisió americana (USL), però el curs que ve ja jugarà a l’MLS, la primera dels Estats Units. De fet, els locals aprofitaran l’amistós amb els catalans per celebrar amb la seva afició aquest ascens a l’elit. Els orange and blue arriben en un bon estat de forma i sumen deu partits invictes. Són un conjunt molt més fet que el Richmond i els duels internacionals d’estiu, els summer friendly, no els agafen per sorpresa. Fa dos anys ja es van enfrontar al Crystal Palace de la Premier League, i l’any passat al València. En tots dos partits van plantar cara i només van perdre per 0-2. Ara els d’Ohio esperen que la tercera sigui la bona i així ho han fet palès als seus aficionats, a qui volen brindar un triomf de prestigi.

L’Espanyol tindrà, doncs, una altra prova de foc. Rubi, tret que hi hagi novetats d’última hora, no podrà disposar de Sergio García ni Marc Roca, que tota la setmana han arrossegat molèsties. El tècnic maresmenc continuarà amb la seva política de rotacions i de donar minuts a tots els seus futbolistes. Tot fa pensar que els que no van jugar cap minut contra el Richmond Kickers jugaran contra el Cincinnati. Així doncs, els Naldo, Aarón Martín, Diego López o David López hauran de jugar d’inici. Especial és la participació del santcugatenc, que està a punt de tancar la renovació i ampliació de contracte amb l’Espanyol. Fins i tot, no es descarta que el futbolista ja pugui parlar obertament de si ja es tanquen els últims detalls per fer oficial l’acord.

Línia defensiva

Rubi estarà especialment vigilant a la línia defensiva. Contra el Richmond la va mantenir durant el partit per buscar automatismes i sincronies. El tècnic sap que per al bon funcionament del seu estil de joc ha de tenir una bona estabilitat al darrere. L’equip va encaixar dos gols, però van ser per errades individuals de Roberto Jiménez. La primera en el llançament d’un córner i la segona en un mal refús amb el peu que va propiciar un mal control d’Álex López. El matx també serà un bon moment per veure com evolucionen els nois del filial. En l’últim partit, Javi Puado es va estrenar amb un doblet en el tram final de partit i Borja Iglesias va marcar el primer gol amb la samarreta blanc-i-blava.

ELS LOCALS

Tenen més nivell que el Richmond i la temporada vinent faran el salt a l’MLS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)