Espanyol

L’Espanyol sua per guanyar el Cincinnati, un rival més rodat

Espanyol. Víctor Sánchez, Sergio Garcia i Sergi Darder han signat els gols blanc-i-blaus

L’Espanyol ha hagut de suar aquesta matinada per aconseguir la victòria en el segon amistós de la seva gira nord-americana, contra el Cincinnati. Finalment, però, ha guanyat per 2-3 a un equip molt més rodat.

El conjunt nord-americà ha demostrat per què és el líder destacat de la USL, l’equivalent a la segona divisió. A l’Espanyol li ha tocat anar a remolc després que un robatori de pilota prop de la frontal hagi propiciat el primer gol de Cicerone quan tot just es complia el minut 4.

A partir d’aquest moment, però, el partit ha estat un monòleg de l’equip català. Víctor Sánchez ha signat l’empat en una sensacional acció i a la mitja part s’ha arribat amb el marcador empatat.

En l’inici de la segona part hi ha hagut ocasions a les dues porteries i un carrusel de canvis. L’Espanyol notava el cansament acumulat durant tots aquests dies d’intens treball. En tot cas, entre Baptistao i Sergio García han fabricat el segon gol blanc i blau. El català ha aprofitat un rebuig per superar el porter local.

El partit ha entrar aleshores en una fase de descontrol i alternatives, fins que el local Ledesma ha provat amb un xut des de fora de l’àrea que ha superar a Edu Frias, que acabava de substituir. Diego López.

Amb el 2-2 els blanc-i -blaus no han deixat d’acostar-se a la porteria local. Així, Sergi Darder ha posat el 2-3 final després d’una excel·lent passada en profunditat de Sergio García.