Espanyol

Un desig compartit per tothom

Peça clau. Tant Rubi com alguns dels seus companys han fet pública la importància de la continuïtat del defensa, a qui consideren un dels líders de l’equip: “Als millors sempre els vull amb mi”, va dir Víctor Sánchez a aquest diari

Des del començament de la pretemporada, la possible sortida del santcugatenc ha estat un tema recurrent en les aparicions públiques de la plantilla i totes les posicions han anat sempre cap a una mateixa direcció: la del desig de la continuïtat del central, considerat un dels futbolistes més importants en el conjunt blanc-i-blau.

Després de la venta de Gerard Moreno, el tècnic i els seus companys són conscients que David López és una peça clau per mantenir la il·lusió d’un projecte que va tocar fons la temporada passada, però que ha reviscolat gràcies al bon tram final del curs passat amb David Gallego i les bones sensacions que ha causat Rubi en el vestuari. La direcció esportiva era conscient que renovar el central era enviar un missatge en el sentit que el club està fent esforços per mantenir el bloc a pesar de la marxa de Gerard, i si finalment es confirma el sí l’alegria serà compartida per tothom.

“Els jugadors bons sempre és dolent que se’n vagin. Desitjo que se solucioni aviat i que puguem formar un gran grup i un gran equip”, va dir Diego López en acabar el matx de diumenge. Unes declaracions que també han fet altres pesos pesants del vestuari, com ara Víctor Sánchez i Javi López en entrevistes a aquest diari. “Als millors sempre els vull amb mi. S’ha parlat molt d’ofertes, però esperem que al final es quedi i sigui el millor per a ell i per al club”, va dir el migcampista, mentre que el lateral del planter va anar una mica més enllà: “Jo mai hauria venut Gerard, però són coses que el club es veu obligat a fer, i a David tampoc el vendria. No seria bo per a l’equip que ell marxés, perquè és un futbolista que té una jerarquia clara i és un dels eixos de l’equip. Amb el seu retorn hem guanyat molt en sortida de pilota, sentit tàctic i ajudes als companys. És un pilar bàsic per a nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)