Espanyol

David López renova fins al 2023

Espanyol. El club blanc-i-blau anuncia la continuïtat d’un dels futbolistes més importants de la seva plantilla, que tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros

El RCD Espanyol ha anunciat avui el que tothom esperava: l’acord per la renovació del contracte de David López per a les cinc pròximes temporades. El de Sant Cugat continuarà vestint de blanc-i-blau, doncs, fins al 30 de juny de 2023. L’Espanyol s’assegura, doncs, la continuïtat d’un dels referents de la seva plantilla, que tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros.

Des que va tornar, l’estiu de 2016, després de jugar en el Nàpols, David López s’ha guanyat el respecte i l’estima de l’afició espanyolista. En aquestes dues temporades s’ha convertit en un dels futbolistes més importants del seu equip, fonamental en defensa. Contundent, amb bona sortida de pilota, sensacional en el joc aeri i amb una gran capacitat de lideratge, López s’ha ben guanyat la renovació.

No és estrany, doncs, que rebés ofertes per deixar l’Espanyol. La més important li ha arribat des del Fulham, de la Premier League. El jugador, però, ha apostat per seguir en el club de la seva vida. David López ha jugat 121 partits amb l’Espanyol, en els quals ha signat set gols, i és un dels capitans de la plantilla.

“És una responsabilitat enorme, però també un orgull i una satisfacció magnífica. A qualsevol persona li agradaria defensar els colors del seu equip per sempre i tant de bo pugui estar aquí molts més anys”, ha manifestat als mitjans del club, el futbolista català.

El RCD Espanyol ha explicat que, per motius d’agenda, David López no podrà comparèixer en roda de premsa fins al proper dilluns dia 6 d’agost. Aquell dias està prevista la seva presència a l’Auditori de l’RCDE Stadium, a les 13 hores, després de l’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)