Espanyol

Duarte ja pensa en blanc-i-blau

Centrat. Un cop passat el mundial i acabades les vacances, el central costa-riqueny podria estrenar-se demà contra el Burnley. “Tant de bo pugui renovar”, va dir ahir

Únic mundialista de la plantilla, Óscar Duarte ha estat el darrer a incorporar-se als entrenaments de l’equip aquest estiu. I tot i un inici no desitjat, amb una petita sobrecàrrega que el va forçar a entrenar-se uns dies apartat del grup, el costa-riqueny ja es troba al 100% i treballa amb els seus companys preparant la nova temporada. Demà, en l’amistós contra el Burnley, podria tenir els primers minuts de la pretemporada.

“Veig l’equip compromès i treballant molt bé”, va dir Duarte, que també es va desfer en elogis cap al nou entrenador en la compareixença de premsa d’ahir: “És un tècnic ambiciós i que treballa molt, i això al grup li agrada. Hem entès la idea que vol implantar i això és molt bo: vol que l’equip jugui més i estem treballant en això.”

Per altra banda, el central també va voler parlar del seu futur, i va afirmar que espera continuar jugant més anys a l’Espanyol. “Encara no n’hem parlat, però jo vull seguir aquí. Des que vaig arribar sempre m’han tractat molt bé i això em dona tranquil·litat. Tant de bo pugui renovar”, va afirmar Duarte, a qui encara queda un any més de contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)