Espanyol

L’Espanyol accepta l’oferta del Mainz 05 per Aarón Martín

Espanyol. El club blanc-i-blau rebrà tres milions en concepte de cessió aquest estiu i sis més l’estiu que ve si el jugador disputa deu partits oficials

L’Espanyol ha anunciat aquesta tarda que accepta l’oferta del Mainz 05 per Aarón Martín, un dels jugadors amb més cartell de la plantilla de Rubi. El club alemany pagarà tres milions d’euros per la cessió del jove lateral blanc-i-blau aquesta primera temporada, als quals s’afegiran sis milions si Aarón juga deu partits oficials. A més, l’Espanyol podria ingressar tres milions d’euros addicionals en funció de variables que no ha especificat.

L’Espanyol, que considera satisfactòria l’operació, rebrà el 12% d’un futur traspàs del jugador fins el 31 d’agost del 2019, i a partir d’aquesta data serà d’un 10%.

El jugador s’ha volgut acomiadar de l’afició perica a través de les xarxes socials, on assegura que s’acomiada “del club de la meva vida en el qual m’he format com a futbolista i com a persona”. “Moltes gràcies als que m’han acompanyat en aquest bonic camí”, diu Aarón, que conclou l’escrit assegurant que “això no és un adéu, sinó un fins aviat i estic convençut que algun dia ens tornarem a trobar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)