Espanyol

David López: “L’Espanyol és el club en el qual vull estar”

Per molts anys. El central del planter, renovat fins al 2023, va voler deixar clar que el projecte blanc-i-blau sempre ha estat prioritari. “M’ha dolgut que es dubtés de la meva lleialtat”, va dir

“És un dia molt especial per a mi. Estic molt content de poder allargar el meu contracte. S’ha dit que volia marxar, però vull deixar clar que la meva única voluntat era seguir aquí. L’Espanyol és el club en el qual vull estar i sempre li he donat prioritat per sobre dels diners.” Visiblement emocionat, David López va voler deixar clara la seva posició al llarg de tots aquests mesos d’especulacions i escenificar així el final d’un serial que ha mantingut el club en un compàs d’espera desagradable per a totes les parts.

“Quan hi ha voluntat per les dues bandes, sempre s’arriba a bon port. Però el que ha anat enrarint les coses ha estat el temps. S’han dit moltes coses, però el club sabia que la meva intenció era renovar”, hi va afegir el central santcugatenc, que es va mostrar molest pel fet que s’hagi dubtat de les seves ganes de quedar-se: “M’ha dolgut que es dubtés de la meva lleialtat al club. Estic molt content de signar per tants anys; la importància que se m’ha donat i el fet que es valoressin tant les meves ganes de quedar-me han acabat de fer-me decidir”, va dir.

I un dels homes clau en la resolució del serial ha estat Rufete, que s’hi ha involucrat de ple. El nou director del futbol professional, des que va arribar a principis de juliol, es va marcar com una prioritat la renovació d’un dels puntals de l’equip i ahir va poder celebrar l’èxit. “A l’Espanyol, hi estan els jugadors que hi volen estar. I David és un d’ells, perquè el més fàcil hauria estat marxar. Estem a l’inici d’un projecte diferent i això és el que li hem volgut transmetre”, va explicar, conscient que, després de la marxa de Gerard, el club no es podia permetre el luxe de quedar-se sense l’altre gran referent del vestidor. “Creiem que David és un jugador fonamental. Durant l’any hem anat parlant amb els seus agents, però l’arribada de Rufete ha accelerat l’acord”, hi va afegir el director general esportiu, Òscar Perarnau, un altre dels homes que respiren alleugerits. I és que la continuïtat de López s’estableix com el símbol d’un projecte que després dels sotracs dels últims mesos vol mantenir la il·lusió.

LES FRASES

Mai he volgut marxar. Sempre he donat prioritat a l’Espanyol per sobre dels diners
David López
defensa de l’Espanyol
El més fàcil per a David hauria estat marxar. Estem en l’inici d’un projecte diferent
Rufete
director futbol professional

La marxa d’Aarón, oficial: inicialment, cedit

Després que ja no jugués diumenge contra el Burnley i que es donés per tancat l’acord, finalment l’Espanyol va oficialitzar ahir el traspàs d’Aarón Martín al Magúncia alemany. El club va especificar, però, que de moment el lateral marxa cedit a canvi de tres milions, però que passarà a ser propietat del Magúncia per sis milions més si juga deu partits oficials. A partir d’aquí, els emoluments totals de l’operació podrien pujar fins als 12 milions d’euros si es compleixen una sèrie de variables. D’altra banda, el club blanc-i-blau també es reserva el 12% d’una possible venda, que passarà a ser del 10% a partir de l’1 de setembre del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)