Espanyol

Tamudo, amb Rufete

Pas endavant. L’exdavanter blanc-i-blau, que l’any passat ja va exercir algunes funcions en l’àrea esportiva, passarà a formar part directament de la direcció del futbol professional

Renovat David López, un dels jugadors de l’actual plantilla que es podria convertir en un dels futbolistes emblemàtics de l’entitat, un que ja és llegenda i és el màxim golejador de la història de l’Espanyol, Raúl Tamudo, també va ser protagonista ahir, perquè Rufete va anunciar que començaria a treballar en la direcció esportiva.

Durant tota la temporada passada, l’exdavanter de Santa Coloma de Gramenet ja va començar a exercir funcions en l’àrea esportiva blanc-i-blava, però ara farà un pas endavant i s’hi vincularà de manera molt més directa. “Tamudo té la titulació necessària per fer-ho i jo li he anat explicant com treballo. Li ha agradat la meva idea. Estic segur que ens ajudarà moltíssim. I si parlem de sentiment, Raúl el té i coneix completament el club, així que ens aportarà moltíssimes coses”, va dir el director del futbol professional, que va coincidir amb Tamudo al vestuari del primer equip durant tres temporades, en una època daurada de l’entitat. Ara tots dos treballaran de costat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)