Espanyol

Amb el 21 en el record

Per sempre. En el novè aniversari de la seva mort, l’Espanyol va recordar el seu etern capità al llarg del dia. L’homenatge es va completar amb una sonora ovació en el minut 21 al Nou Estadi

El 8 d’agost és, de fa nou anys, una data especial per a l’Espanyol i ahir, tot i el desplaçament a Tarragona per disputar-hi el duel amistós contra el Nàstic, els homenatges a Dani Jarque no van faltar, tant a l’estadi de Cornellà-El Prat com al Nou Estadi de Tarragona.

El club va obrir al llarg de tot el matí la porta 21de l’estadi perquè tots els aficionats que ho desitgessin poguessin homenatjar l’etern capità davant la seva estàtua, i a la tarda va ser una comitiva formada per una representació de jugadors i entrenadors del primer equip, de la directiva i la direcció esportiva qui va anar a Cornellà-El Prat abans del Nàstic-Espanyol del vespre.

De fet, a Tarragona també hi van haver mostres de record per a Jarque. El club grana va projectar la imatge de l’etern capità al videomarcador durant el minut 21, una acció que van correspondre tots els aficionats del Nou Estadi amb una sonora ovació. Marc Roca, amb el dorsal 21, va sortir de titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)