Espanyol

L’Espanyol continua invicte amb un triomf contra el Nàstic (0-2)

Futbol. Els gols de Piatti i Borja Iglesias allarguen la bona dinàmica dels de Rubi en aquesta pretemporada

L’Espanyol ha guanyat per 0-2 al Nàstic en l’amistós que han jugat els dos equips al Nou Estadi de Tarragona i es manté invicte en aquesta pretemporada. El conjunt que dirigeix Rubi s’ha avançat en el minut 41 amb un gol per l’escaire de Pablo Piatti després d’una jugada entre l’argentí, Marc Roca i Puado que ha definit magistralment el menut blanc-i-blau. L’Espanyol ha fet valer la categoria i ha estat el dominador del matx en tot moment, i ha sentenciat en el 74’ amb un gol de Borja Iglesias. El nou jugador perico ha resol l’u contra u davant Becerra i ha fet el 0-2 definitiu. El Nàstic, que ha jugat amb deu homes per expulsió de Fali en la segona part, no ha pogut fer res per evitar la derrota a casa seva.

L’afició que ha presenciat l’amistós entre el Nàstic i l’Espanyol ha rendit homenatge a Dani Jarque, mort avui fa nou anys de manera sobtada a Florència, amb una ovació tancada en el minut 21 de partit.