Espanyol

“Tenim marge de millora”

Satisfet. Borja Iglesias, màxim realitzador de la pretemporada, es veu “preparat” per rendir a primera i té clar que si marca contra el Celta ho celebrarà. “Si no ho fes faltaria al respecte als companys”, va dir

Optimista però caut davant l’estrena oficial del curs. Així es va mostrar ahir Borja Iglesias, màxim realitzador de la pretemporada amb tres dianes juntament amb Darder i única incorporació per ara en el mercat d’estiu. “La pretemporada és per generar il·lusió i preparar-te bé. Arribem en unes condicions que hauríem signat d’entrada perquè no és fàcil començar amb una nova idea de joc i un nou tècnic. El procés ha estat positiu però tenim marge de millora”, va explicar el davanter gallec, “preparat” per rendir a primera. “Volia créixer i progressar. Ara com ara em veig protagonista perquè estic en una plantilla de primera, que és el que buscava. Respecte al Celta, primer rival de l’Espanyol en la lliga i exequip d’Iglesias, el màxim golejador de segona el curs passat va deixar clar que, en cas de marcar, ho celebrarà. “No faltaré al respecte a ningú, però si no ho fes sí que el faltaria als meus companys, a la meva afició i a mi mateix. Serà un partit especial perquè el viuré a la meva terra i prop de la meva gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)