Espanyol

El malefici de l’estrena fora

Estadística. El conjunt blanc-i-blau fa divuit anys que no aconsegueix la victòria en el debut en lliga a domicili. L’últim triomf es remunta a la temporada 2000/01 a La Romareda

Pretemporada somiada, però demà comença l’hora de la veritat. De res hauran servit els sis triomfs en els amistosos si no s’aconsegueixen els tres punts a Balaídos; una victòria que, d’altra banda, donaria encara més confiança al conjunt blanc-i-blau. “L’equip està còmode i ho intentarà ratificar”, va dir ahir Víctor Sánchez.

Els precedents, però, no són gaire esperançadors per a l’Espanyol, que fa divuit anys que no debuta en la lliga amb un triomf fora de casa. L’últim, 1-2 contra el Saragossa el curs 2000/01 i, entremig, només quatre victòries com a local en una primera jornada que no acostuma a provar-li, al conjunt blanc-i-blau. Però després de la il·lusió que ha despertat un període de preparació immaculat, Rubi ja va avisar que no fa cas de les estadístiques i que aspira a aconseguir “els punts, en plural” en la visita a Vigo. “El Celta és un equip amb qualitat i que sempre s’ha caracteritzat per jugar bé. Sabem que patirem, però volem tenir la pilota, ser protagonistes i guanyar”, hi va afegir Víctor Sánchez, un dels capitans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)