Espanyol

Okay i Maxi Gómez, recuperats a última hora

No ha estat una pretemporada gens fàcil per al Celta, que ha vist com les lesions no li han permès viure un estiu tranquil i han dificultat la cohesió d’una plantilla amb força novetats. Però per a aquesta tarda contra l’Espanyol, Antonio Mohamed podrà disposar finalment de dos futbolistes importants que eren dubte seriós per al partit.

Maxi Gómez, que l’any passat es va donar a conèixer al continent amb 17 gols en el seu debut en la lliga, va rebre dijous l’alta mèdica després de fer-se un esquinç de genoll durant la disputa del mundial, i el migcampista Okay Yokuslu, fitxat aquest estiu, també va tenir la mateixa sort. Tots dos futbolistes estan cridats a formar part de l’equip titular del conjunt gallec, tot i que, sense ritme després de perdre’s bona part de la temporada –gairebé tota en el cas del davanter–, és probable que comencin el partit des de la banqueta. I això que l’Espanyol du molt bons records a Maxi Gómez, que l’any passat, en el partit disputat a Balaídos, va signar un doblet (2-2). El seu lloc l’ocuparà, segurament, el jove alemany Dennis Eckert (21), la gran sensació de la pretemporada a Vigo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)