Espanyol

Confirmar sensacions

Debut oficial. L’Espanyol de Rubi s’estrenarà en el campionat de lliga amb la confiança que dona una pretemporada immaculada. “L’equip arriba en un moment òptim”, va dir el tècnic

S’acaba la preparació; arriba l’hora de la veritat. L’Espanyol de Rubi s’estrenarà aquesta tarda a Balaídos en un inici de lliga que arriba en un moment ideal per al conjunt blanc-i-blau, tot al contrari que el seu rival, un Celta de Vigo que també estrena tècnic però que arriba amb molts més dubtes. Els gallecs s’han gastat molts diners aquest estiu per fer una gran revolució en la plantilla, però la pretemporada –són l’únic equip de primera que no ha guanyat ni un sol partit– només ha servit per crear dubtes a l’equip.

L’Espanyol, per la seva part, manté la façana amb l’únic fitxatge de Borja Iglesias, però ha canviat completament per dins. Rubi ha aconseguit transmetre la seva il·lusió als jugadors i l’afició, i després d’una pretemporada gairebé perfecta, els blanc-i-blaus afronten l’inici de curs de la millor manera possible. “Estic convençut que l’equip arriba en un moment òptim. Si m’haguessin preguntat com volia arribar a la primera jornada hauria dit que així. Estic una mica nerviós perquè és el primer partit, però per altra banda estic molt tranquil perquè hem fet tot el que havíem de fer”, va dir el tècnic, convençut que l’Espanyol aprofitarà la feina feta durant el mes i mig de preparació, però conscient que cal anar pas a pas. “També tenim aquell punt de prudència. Sabem que tots comencem de zero, però és molt millor arribar a aquest partit creient en el que fem i havent transmès la nostra il·lusió a l’afició. Tota la bona feina feta fins ara no és garantia de guanyar demà [per avui], però sé que a la llarga donarà els seus fruits”, va afirmar el de Vilassar. Això sí, el tècnic no es va voler posar cap objectiu de cara al final de curs. “Ni soc endeví ni crec que serveixi de res. Tret dels cinc o sis equips que tothom sap, entre la resta no hi ha gaires diferències. Començar bé, el tram final de mercat i que la idea futbolística funcioni seran les tres claus que delimitaran on acaba la temporada cada equip”, va dir.

Pel que fa al partit d’avui, Rubi va deixar fora de la convocatòria els dos futbolistes que tenen un peu i mig fora del club (Álvaro i Sergio Sánchez), Granero, sense ritme després de la lesió, i Naldo i Pipa. El més sorprenent, aquest darrer, ja que en la llista només hi ha dos laterals i perquè, dels tres futbolistes ascendits aquest estiu del filial, semblava que el d’Esparreguera era el que estava més consolidat. Tot i això, el tècnic, resignat ja que la plantilla no quedi totalment definida fins al 31 d’agost, va voler deixar clar que en la llista de convocats no hi havia cap missatge: “Per a aquesta primera jornada hem valorat la feina feta aquesta pretemporada. És molt difícil ser just, però mentre estiguin en plantilla tots els jugadors tenen possibilitats de jugar.”

Hem de mantenir l’optimisme. Des de l’alegria i estant convençuts es treballa molt millor
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’Espanyol
Sabem que són un equip valent i que vol tenir la pilota. Serà un partit molt complicat
Antonio Mohamed
entrenador del celta
Estic convençut que l’equip arriba en un moment òptim. A la llarga sé que tot aquest treball que hem fet donarà els seus fruits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)