Espanyol

Empat de mèrit de l’Espanyol contra el Celta a Balaídos (1-1)

Espanyol. Els de Rubi s’han avançat amb un gol de Mario Hermoso però el Celta ha empatat en la segona part amb un gol de David López en pròpia porteria

L’Espanyol ha empatat a Balaídos contra el Celta en el primer partit de lliga en l’estrena oficial de Rubi a la banqueta blanc-i-blava. El conjunt perico ha fet un bon partit contra els gallecs i no ha concedit massa ocasions als locals, sobretot en la primera part. Borja Iglesias, que tornava a casa, s’ha quedat sol davant el porter Sergio, que li ha acabat prenent la pilota i ha evitat el gol perico. Quan la primera part ja moria, ha arribat el gol de Mario Hermoso en la sortida d’un córner que ha xutat Piatti.

Després de la represa, l’Espanyol ha sortit bé però s’ha trobat ben aviat amb un gol de David López en pròpia porteria que ha suposat l’1-1. Maxi Gómez ha donat l’ensurt en el 63’ amb un gol que l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc. Els de Rubi no han perdut la cara al partit tot i que el Celta ha tingut ocasions per endur-se els tres punts. En diumenge que ve, l’Espanyol rebrà la visita del València.