Espanyol

Amb les millors gales

Canvis. L’Espanyol estrenarà la nova gespa híbrida amb motiu del debut com a local a casa contra el València. Aquesta modificació ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros

L’RCDE Stadium lluirà les seves millors gales de cara a l’estrena de l’Espanyol com a local en el campionat de lliga. Així, en les darreres hores s’han acabat les tasques de col·locació de la nova gespa híbrida del feu blanc-i-blau. Aquesta és, de fet, una de les inversions més destacades de l’entitat catalana a la recerca de millorar el rendiment esportiu i unificar les superfícies on s’entrena i juga el primer equip. Aquest nou sistema de gespa híbrida, més resistent que l’anterior, ofereix una bona planimetria i un excel·lent aspecte, a més de superar les prestacions de joc esportiu. Coneguda com a playmaster, està composta per gespa natural amb un 4% de fibres naturals. Un seguit de requeriments que la Lliga ja exigeix als estadis a través del nou reglament de retransmissió televisiva. Aquest procés, iniciat a finals del mes de juliol, forma part del pla d’inversió dut a terme pel club aquest estiu, que ha suposat una inversió de més de 2,5 milions d’euros en la modernització i manteniment de les instal·lacions del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)