Espanyol

L’‘operació sortida’ entra en plena ebullició

Mercat. A nou dies del tancament, l’Espanyol vol alleugerir la plantilla i la massa salarial abans de fer algun nou reforç

Falten tan sols nou dies per al tancament del mercat i la direcció esportiva de l’Espanyol treballa contra rellotge i amb les limitacions que suposa la massa salarial. Tot i les bones sensacions que va exhibir l’equip en la seva estrena a Balaídos, l’única incorporació de Borja Iglesias s’albira a hores d’ara insuficient de cara a una temporada que es preveu que sigui molt exigent. Així, i com és habitual en els darrers estius, perquè arribin noves incorporacions serà necessari que abans s’acabi de tancar el capítol de baixes per alleugerir la plantilla i rebaixar l’esmentat límit salarial.

Amb el traspàs de Gerard Moreno, Aarón Martín, Jurado i Marc Navarro, a més de Pau López i Jairo Morillas –fi de contracte– i la Roca Sánchez –va arribar cedit sense opció de compra–, queda encara per resoldre quin serà el futur de diversos futbolistes. Tot indica que Álvaro Vázquez serà el següent a prendre la rampa de sortida. Format a les categories inferiors del conjunt blanc-i-blau, l’atacant badaloní podria posar el rumb cap al Saragossa en les pròximes hores.

Tot i haver rebut propostes d’altres equips estatals i també estrangers, sembla que la proposta de l’equip aragonès és la que més sedueix a hores d’ara Álvaro Vázquez. “Estem parlant amb el Saragossa, intentant posar ordre a una situació complexa per tal que vagi allà. Volem que el noi se senti còmode, que l’operació sigui bona per al jugador, l’Espanyol i el Saragossa, el qual hi ha mostrat molt d’interès”, va declarar Rufete, director esportiu de futbol professional de l’Espanyol, a El Periódico de Aragón. Una “situació complexa” que va estretament relacionada amb l’elevada fitxa del davanter –1,3 milions d’euros–, de la qual l’equip aragonès podria assumir-ne la meitat. “Volem que recuperi el seu millor nivell de rendiment. Ell ha expressat que aquí no se sent del tot còmode i creiem que aquesta cessió pot ser important per a la seva carrera esportiva”, va concloure Rufete.

Recta final

La més que possible sortida d’Álvaro Vázquez no serà l’única que es produirà d’aquí al tancament del mercat. Més enllà d’això, també hi ha altres noms amb un futur incert, com ara els de Roberto Jiménez o Sergio Sánchez.

Amb Diego López com a porter titular de l’equip, els 2,5 milions d’euros que el madrileny cobra per temporada suposen una llosa massa gran per a l’economia d’un Espanyol amb urgències, i més després de la millora de contracte de David López. Respecte al defensa mataroní, sense lloc per l’excedent de jugadors que hi ha a la rereguarda, s’esperen novetats en els pròxims dies.

Falten nou dies per al tancament de mercat i el més calent és a l’aigüera, amb un Espanyol que necessita rebaixar el nombre de fitxes –actualment és de 23 i Rubi desitja tenir-ne 20-21 a tot estirar–, així com la massa salarial per tal de fer algun nou reforç. Les prioritats, donat el cas, serien un mig defensiu i un extrem.

LA DADA

7
futbolistes
han fet les maletes aquest estiu entre traspassos, fi de contracte i cessions

CASOS A RESOLDRE

Tot indica que Álvaro Vázquez podria ser el següent a marxar, cap al Saragossa

Mr. Chen, present en el tancament

Com ja va succeir la temporada passada, s’espera que Chen Yansheng aterri a mitja setmana per supervisar el final del mercat de l’Espanyol i treballar així de primera mà en el dia a dia del club.

El màxim dirigent del club català, que té previst estar-se a Catalunya les dues setmanes vinents, assistirà en directe al partit que el conjunt de Rubi disputarà contra el València aquest diumenge a l’RCDE Stadium, en el que serà l’estrena de l’equip a casa en el campionat de lliga. Tanmateix, Mr. Chen també aprofitarà la seva estada per fer en els pròxims dies diverses reunions amb la cúpula directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)