Espanyol

Piatti: “Rubi ens demana ser més descarats”

Nou horitzó. Considera que el treball amb el nou tècnic ha renovat les il·lusions col·lectives i personals però no vol mirar al passat “No és el moment de comparar amb el curs passat”

Pablo Piatti busca el camí per tornar a ser el futbolista de fa dos anys . Un curs on va signar 10 gols i 11 temporades. “El treball amb el tècnic està sent interessant, estem reaccionant de manera molt positiva però encara ens queda molt treball per endavant però estem molt il·lusionats. Estem treballant al màxim per aconseguir resultats col·lectius”, ha assegurat aquest matí el futbolista en roda de premsa. El jugador també ha desvelat que l’arribada del tècnic ha donat una nova referència al seu futbol. “Rubi ens ha demanat mobilitat, ser més descarats i jugar més per dins. Aportar també la quota de gols i assistències que han de fer tots els extrems”. I ha anat més enllà alhora de valorar l’arribada del tècnic que ell afronta amb il·lusions renovades. “A tots ens agrada tenir la pilota, associar-nos i combinar i això ens afavoreix moltíssim. Vaig tenir una xerrada amb ell i estic molt il·lusionat amb aquesta nova temporada”.

L’argentí també ha estat qüestionat pels canvis d’un any a un altre. “No ha canviat gaire l’equip. Hi han poques baixes i la gent del filial té prou nivell per estar aquí. No és el moment de comparar amb la temporada passada”, ha contestat de manera diplomàtica. Més ganes té l’extrem de cara al partit davant del València de diumenge. Piatti va sortir fa dues temporades per la porta del darrera del club del Túria i el duel es presenta sempre especial “El València s’ha reforçat molt bé, els vaig veure contra l’Atlético de Madrid, però juguem a casa, davant la nostra gent i són al·licients suficients per fer un gran partit i també a nivell personal, evidentment”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)