Espanyol

Els dinars de directives reforçaran els vincles de l’Espanyol amb Barcelona

Futbol. El club blanc-i-blau celebrarà les tradicionals trobades amb els directius rivals en lloc emblemàtics de la ciutat, començant diumenge pel MNAC

L’Espanyol té l’estadi a Cornellà-El Prat, però és barceloní i vol reforçar els vincles amb la capital. Per això a partir d’ara els dinars entre directives abans dels partits es faran en llocs emblemàtics de la ciutat, començant diumenge. Chen Yansheng rebrà Anil Murthy (València) al restaurant Òlem. situat dins del Museu Nacional d’Art Contemporani. La iniciativa agafa el relleu del primer pas fet la passada temporada quan la trobada amb els representants de l’Eibar es va fer al Club de Polo.

“L’Espanyol és un club eminentment barceloní i de referència a Catalunya i a la seva capital té el deure de potenciar el reconeixement social de la ciutat, així com reforçar-ne el nostre sentiment de pertinença i mostrar-lo amb orgull. Per això és fonamental organitzar activitats a Barcelona i ajudar a recuperar i amplificar l’essència de capital esportiva global de la nostra ciutat. Per a nosaltres, a més, es tracta d’un exercici permanent de tornar als orígens, a llocs singulars dels nostres barris, uns espais que ens identifiquen i posen en valor la trajectòria més que centenària de l’Espanyol de Barcelona”, ha explicat vicepresident Carlos García Pont.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)