Espanyol

La Lliga amplia el límit salarial per reforçar-se

Mercat. La fantàstica imatge de l’Espanyol contra el València no ha fet afluixar els tècnics en la seva voluntat de reforçar la plantilla. La LFP amplia el topall econòmic en dos milions d’euros

L’Espanyol va mostrar una imatge fantàstica contra el València. El primer que va quedar impressionat per les prestacions de l’equip va ser el mateix president Chen, que s’ho mirava tot des de la llotja presidencial i, al final del partit, va dibuixar un somriure de satisfacció per l’espectacle que havia vist. No obstant això, els tècnics li estan fent veure que la plantilla necessita reforçar-se per afrontar amb garanties la lliga i la copa. Joan Francesc Ferrer, Rubi, era clar: “Necessitem un reforç per línia.” Els objectius són coneguts: un lateral dret, un migcampista defensiu i un extrem. Ahir, la Lliga va donar aire per executar aquesta petita remodelació ampliant el límit salarial en dos milions d’euros després de la petició feta pels rectors del club la setmana passada. Així doncs, el límit passa de 54 a 56 milions d’euros. Això no significa que s’executi finalment algun fitxatge. Chen Yansheng està pilotant el tancament del mercat i continua insistint en el fet que hi ha d’haver sortides si es vol portar més futbolistes. Cal recordar que el full de ruta inicial dels rectors del club era rebaixar la massa salarial de 61 milions a 49, una xifra a la qual no s’arribarà de cap manera. A més, els tècnics no volen qualsevol futbolista. Rubi té clar que el que arribi ha de millorar de manera ostensible el que hi ha ara. La prioritat és un lateral dret. Rosales, del Màlaga, és una de les opcions que té en cartera l’Espanyol des de fa setmanes. Fins i tot fa quinze dies, des de la capital de la Costa del Sol donaven per fet la seva marxa. Un dels elements que podrien facilitat la seva arribada és la marxa de Sergio Sánchez al Màlaga. El mataroní, que no compta per a Rubi, veuria amb bons ulls anar al seu antic equip, lloc d’on és la seva parella. Caldrà veure si s’arriba a un acord per a la seva marxa i sense contrapartides econòmiques per a l’Espanyol.

Els altres noms per marxar i que ajudarien a reforçar l’equip són els de Roberto Jiménez i Hernán Pérez, però el seu elevat salari i la complicació dels seus contractes ho fan gairebé impossible. Només queden tres dies per tancar el mercat i fins ara l’Espanyol només ha fitxat Borja Iglesias. Tres dies que poden ser moguts i en què tampoc es pot descartar alguna sortida imprevista d’última hora, i encara més després de l’alt rendiment d’alguns futbolistes contra el València. El 31 d’agost, el veredicte.

LES NECESSITATS

Un lateral dret, un mig defensiu i un extrem són les peticions que tenen els tècnics

EL LÍMIT SALARIAL

Malgrat la LFP, el club està lligat de mans. Si no hi ha sortides no es faran fitxatges

CONTRA RELLOTGE

El temps és escàs i s’està treballant en la sortida de Sergio Sánchez a canvi de Rosales
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)