Espanyol

Borja Iglesias deixa la motxilla

Alleugerit. Els estaments del club confiaven en el seu rendiment i l’única preocupació, per evitar angoixes, era que el primer gol del gallec arribés aviat. L’estrena matinera li treu pressió

Borja Iglesias (Santiago de Compostel·la, 1993) és la gran aposta de l’Espanyol en aquest mercat. L’entitat blanc-i-blava va pagar 10 milions d’euros, el fitxatge més car de la història, per suplir Gerard Moreno. La missió del gallec no és fàcil però el convenciment del club sobre el seu rendiment i capacitat era absolut. Només una preocupació gravitava a l’entorn del futbolista. “Farà gols, això ho sabem tots, però el més important és que fiqui aviat el primer. No per a nosaltres, sinó perquè ell estigui més tranquil i mostri el futbol que porta a dins”, va dir una font autoritzada del club blanc-i-blau. Dit i fet. Després de tenir dues bones ocasions per marcar a Balaídos i viure envoltat de xiulets de la que va ser la seva afició. Borja Iglesias es va estrenar marcant el seu primer gol a primera divisió en el seu debut a Cornellà. “El primer gol sempre és especial i bonic i estic molt content.” Minuts abans ja va tenir una magnífica ocasió però una mà salvadora de Neto ho va evitar. Borja no és Gerard Moreno però aquest primer gol li servirà per començar a escriure la seva història i treure’s de l’esquena la motxilla pesada de fer el primer gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)