Espanyol

Pipa, el gran damnificat

La creu. Pipa, que podria sortir cedit, ha passat de ser un dels jugadors revelació de l’estiu a no anar convocat en cap dels dos partits de lliga i veure com el club s’interessa per Rosales

Tot semblen flors i violes a l’Espanyol després d’una pretemporada i un inici de curs il·lusionants, però la realitat sempre té dues cares. En una, la de jugadors com Marc Roca, per exemple; a l’altra, la de Pipa, que ha vist com en tan sols unes setmanes la seva situació passava un fort sotrac. El lateral d’Esparreguera va ser una de les sensacions de l’estiu en el nou projecte de Rubi. Després d’una brillant temporada al filial, Pipa va demostrar en els primers partits de preparació que estava també al nivell dels seus companys de la primera plantilla i que, fins i tot, estava capacitat per disputar el lloc a un veterà com Javi López.

Però l’inici del curs oficial ha deixat el jove del planter en una situació delicada: fora de la convocatòria en les dues primeres jornades de lliga –tot i no haver-hi cap lateral de recanvi–, fet que evidencia la pèrdua de confiança del tècnic. Una situació que queda encara més palesa amb els moviments que està fent el club: volen incorporar el lateral del Màlaga Rosales i buscar-li una cessió al jove del planter. I això que a principi d’estiu la posició semblava totalment tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)