Espanyol

Hermoso, una peça imprescindible per a Rubi

Esperançats. Tot i el suposat interès del Madrid pel central, l’Espanyol confia que no marxarà. La seva clàusula és de 40 milions, tot i que els blancs tenen una opció de repesca per 15

Hores frenètiques als despatxos. Si sobre el terreny de joc la convincent victòria contra el València ha ajudat a afrontar la setmana prèvia al partit al camp de l’Alavés amb optimisme i confiança, fora de la gespa el neguit és evident. Queden dos dies de finestra de mercat i hi ha molta feina per fer; i més, si a sobre s’hi afegeixen nous casos com ara el de Mario Hermoso, un jugador que diversos mitjans madrilenys diuen que interessa al Madrid –que es va guardar una opció de repesca per 15 milions– per cobrir la possible marxa de Vallejo a la Real Sociedad. “L’important és el partit de diumenge i això no el desestabilitzarà”, va dir ahir Granero sobre la situació.

I és que l’entitat blanc-i-blava no sembla encara gaire preocupada. Després de l’esforç econòmic que es va fer amb la renovació de David López i amb cinc centrals a la plantilla, sí que és cert que es va especular sobre la sortida del jove defensa madrileny. Tot i que el Madrid cobraria el 50% d’un possible traspàs, Hermoso era el central pel qual l’Espanyol podria aconseguir una quantitat més elevada i per això, en alguns moments de l’estiu, el jugador va estar amb un peu fora del conjunt blanc-i-blau. Però en l’equilibri constant que viu el club entre les necessitats econòmiques i fer una plantilla competitiva, en les darreres setmanes semblava que el tècnic havia aconseguit imposar la seva posició: Sergio Sánchez ja sap des de fa dies que és el central descartat i, fins i tot, el club veuria amb molt bons ulls que Naldo acceptés l’oferta del Trabzonspor turc. Rubi, a més, ja ha deixat molt clar la seva confiança en Mario Hermoso situant-lo d’acompanyant de David López en l’eix de la defensa en les dues primeres jornades i el madrileny s’adapta a les característiques que necessita el tècnic: a banda d’una bona sortida de pilota, és l’únic central esquerrà i, a més, podria jugar de manera puntual de lateral, una posició que ha quedat coixa després de la marxa d’Aarón.

Amb el convenciment ja que el central és un jugador cabdal en els esquemes del tècnic, l’Espanyol tenia clar que el futbolista només sortiria pagant la clàusula de rescissió de 40 milions –20 per als blanc-i-blaus i 20 per al Madrid–, així que només l’interès del conjunt blanc ho podria fer canviar tot. Els 15 milions serien un bon alleujament per a l’economia del club, però amb menys de dos dies per al final del mercat la marxa d’Hermoso seria un bon maldecap per a Rubi. De moment, però, al club hi ha confiança que el futbolista es consolidi a l’Espanyol en el seu segon curs com a blanc-i-blau.

PRIORITAT

La clàusula d’Hermoso és de 40 milions, però el Madrid el pot repescar per 15

TITULAR

Rubi ja ha deixat clar en els dos primers duels de lliga que confia en el central
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)