Espanyol

Dimitrievski, possible relleu si se’n va Roberto

El perfil. El macedoni és un porter jove però amb certa experiència

Semblava una opció descartada, però l’Espanyol encara confia a col·locar Roberto Jiménez i a desprendre’s així d’una de les fitxes més altes de la plantilla per un futbolista que, en principi, gaudirà de pocs minuts. Per això, la direcció esportiva també avança en la incorporació d’un possible substitut atès el poc temps de maniobra del qual disposa.

I sembla que ja l’han triat. Segons va informar Rac 1, aquest seria el porter del Nàstic Stole Dimitrievski, a qui els grana tot l’estiu li han cercat una sortida després de fitxar Isaac Becerra. El macedoni, de 24 anys, és internacional amb la seva selecció i el curs passat va ser titular indiscutible disputant 39 partits de lliga. Enguany, el club tarragoní volia fer caixa amb ell, i després de trencar-se l’opció de fitxar pel Màlaga ara han començat negociacions amb l’Espanyol. A més, segons les mateixes informacions, el Nàstic demanaria a canvi també la cessió d’un futbolista. Els grana han anat tot l’estiu darrere Álex López, però el migcampista sembla que ha convençut Rubi. No és el cas de Pipa, que també encaixaria en el Nàstic: els tarragonins volen cedir el jove Pol Valentín i estan a punt de vendre Kakabadze, tots dos laterals drets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)