Espanyol

Roberto, a un pas del Rayo

Mercat. El porter madrileny negocia a rescissió de contracte amb el club blanc-i-blau, que vol Dimitrievski (Nàstic) com a substitut

Els fitxatges d’última hora de l’Espanyol estan vinculats a la necessitat d’alliberar espai en la massa salarial, que està al límit. En les pròximes hores es farà un primer pas amb l’adéu de Roberto, que té una fitxa superior als dos milions. El porter madrileny aconseguirà la carta de llibertat i se n’anirà al Rayo Vallecano, amb els blanc-i-blaus pescant a Tarragona (Dimitrievski) el substitut.

Roberto volia seguir jugant a la lliga espanyola per motius familiars i ha rebutjat ofertes de l’estranger, dificultant la sortida. El seu representant negocia ara amb l’Espanyol la rescissió de contracte i el madrileny, que la passada temporada va anar cedit al Màlaga i és suplent de Diego López, jugarà al Rayo, on competirà amb un català del Papiol com Alberto García. El substitut del primer fitxatge de l’era Quique Sánchez Flores i que només va durar dos partits com a titular serà el macedoni de 24 anys, Dimitrievski, del Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)