Espanyol

Sergi Darder: “Hem de creure que som bons jugadors”

Optimisme. El d’Artà ha destacat el bon inici de lliga però apel·la a la calma “Estem amb els peus a terra” i subratlla el canvi de mentalitat amb Rubi “Quan un arriba a una empresa s’ha de marcar objectius ambiciosos”

Sergio Darder ha comparegut en roda de premsa. El migcampista es mostra content amb l’inici de lliga però prudent. “Estem amb els peus a terra sabem on volem arribar, que és molt lluny, però ara ens toca l’Alavés que és un camp que no se’ns dóna bé. Tampoc els inicis i a veure si revertim la situació”. El d’Artà ha destacat el factor del nou tècnic. “Quan un arriba a una empresa s’ha de marcar objectius ambiciosos. Hem començat amb uns objectius ambiciosos i sent optimistes. Tenim que creure que som bons jugadors però amb això no és suficient ni guanyarem partits”.

Ara l’Espanyol persegueix el millor inici contemporani que va aconseguir amb Miguel Ángel Lotina el curs 2004/05. “Els partits abans d’una aturada de seleccions són importants, marxar amb set punts serà important, i tots haguéssim signat un inici així”.

Darder ha parlat de noms propis el primer Rosales, lateral del Màlaga que està en l’òrbita de l’Espanyol, i amb qui va coincidir el balear. “És un jugador amb bones condicions però no he parlat amb ell. Quan vaig marxar a França vam perdre una mica el contracte. Sempre se’l va relacionar amb equips importants d’Europa. L’any passat tot l’equip (el Màlaga) ho va passar malament. Però tenim dos bons laterals, si arriba serà benvingut” i de Marc Roca. “Té unes virtuts bestials i va fer un partit enorme davant el València. Ho va fer tot bé, quan tens u Té un marge de progressió molt alt i l’animo a que segueixi perquè està fent un treball espectacular. L’any passat era el que més corria en els entrenaments. És un gran professional”.

Per últim, ha parlat de la seva possible selecció espanyola. “Ara no em vul il·lusionar i ho veig difícil i llunyà. Sempre tens aquesta petita esperances. és un dels somnis que tenim tots els jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)