Espanyol

El moment dolç de Marc Roca

Protagonista. El migcampista veu recompensat el seu gran estat de forma amb la convocatòria per a la selecció sub-21. El del planter s’ha convertit en un dels grans “fitxatges” de l’Espanyol i té la plena confiança del nou preparador, Rubi

Marc Roca (la Granada, 1996) ha estat convocat per la selecció sub-21 d’Espanya per participar en el doble compromís internacional que es disputarà aprofitant l’aturada de lliga del cap de setmana que ve. Luis de la Fuente, nou seleccionador sub-21, ha inclòs Marc Roca en la llista de 22 jugadors convocats per participar en els dos partits de classificació per al campionat d’Europa de la categoria que es disputarà a Itàlia-San Marino l’any que ve.

Aquesta convocatòria és un premi al bon moment del futbolista de la Granada, que ha estat titular en les dues primeres jornades de lliga contra el Celta i el València. El rol protagonista de Marc Roca ha arribat acompanyat d’un gran futbol.

El jove del planter ja va destacar a Balaídos, però el seu futbol es va acostar a la perfecció contra el València en l’estrena a l’RCDE Stadium. El mig va guanyar tots els duels individuals i, amb Rubi, s’està convertint en un dels motors d’aquest nou Espanyol. Roca està vivint un moment dolç després de passar un calvari el curs passat, en què només va disputar 260 minuts en la lliga.

El jugador blanc-i-blau s’incorporarà a la disciplina de la selecció després del partit de Vitòria per preparar els partits contra Albània el 6 (a Còrdova) i contra Irlanda del Nord, l’11 (a Albacete).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)