Espanyol

Rosales arriba sa i estalvi

Mercat. L’Espanyol tanca la cessió de lateral després d’una matinal amb suspens per la demora en la revisió mèdica. El defensa espera reivindicar-se després d’un any dur a Màlaga

Roberto Rosales (Caracas, Veneçuela, 1988) ja és oficialment nou jugador de l’Espanyol. El lateral va viure una matinal amb suspens per la demora en la revisió mèdica, que ha passat favorablement, i que va obligar a ajornar fins dilluns la seva presentació davant dels mitjans de comunicació. El lateral es converteix en el segon fitxatge de l’Espanyol després de Borja Iglesias. És el primer veneçolà que vestirà la samarreta blanc-i-blava. Rosales arriba cedit del Màlaga, i el club blanc-i-blau es guardarà una opció de compra no obligatòria sobre la totalitat dels drets del futbolista sud-americà a final de temporada. El futbolista portarà el dorsal 8 que ha deixat lliure Álvaro Vázquez després de marxar al Saragossa.

El ràpid lateral, que també pot jugar d’interior, suma prop de 70 partits internacionals absoluts amb la seva selecció. Després de quatre temporades defensant la samarreta del Twente en l’Eredivise, el defensa veneçolà va fitxar pel Màlaga el 2014. El dos primers anys van ser molt profitosos, però en l’últim va ser un dels assenyalats per l’afició andalusa. L’equip va acabar baixant a segona. Ara Rosales tornarà a coincidir amb excompanys com Sergi Darder i Roberto Jiménez, que van compartir vestidor amb ell en l’equip de la Costa del Sol.

“Estic molt feliç de ser aquí i agraït per la confiança que han dipositat en mi”, manifestava ahir el veneçolà en declaracions als mitjans oficials del club. Ara un dels reptes principals de l’internacional és treure’s el regust que li va deixar els descens amb el Màlaga. “Espero que la temporada sigui bona; arribo molt il·lusionat d’estar en un club històric com és l’Espanyol. Espero donar el millor de mi per retornar la confiança amb treball i sacrifici.” Rosales també aprofitava per donar unes pinzellades de les seves virtuts. “Soc un jugador d’equip a qui li agrada donar-ho tot al terreny de joc. Sempre hi soc per ajudar en el que puc els meus companys, i això és fonamental en un grup, que hi hagi molta solidaritat.” I anava més enllà en la seva aposta per fer un salt de qualitat en la seva carrera esportiva. “He vingut al club per continuar creixent com a jugador i per intentar ajudar en el que pugui. Hi ha un gran grup i que ha de lluitar amb ambició i amb ganes.”

Per acabar, enviava un missatge a la seva nova afició. “Estic amb molta il·lusió per demostrar les meves capacitats. Treballaré dur; tinc ganes d’adaptar-me com més aviat millor a l’equip i als entrenaments i guanyar-me la confiança dels jugadors i tècnics i gaudir d’un gran any junts.”

Rosales tindrà la primera presa de contacte amb els seus nous companys en l’entrenament d’aquesta tarda al RCDE Stadium. Tot i això, el futbolista haurà d’esperar per entrar en una llista de convocats, i serà baixa per al partit de demà contra l’Alavés, en què continuarà de titular el capità Javi López. El veneçolà haurà de treballar de valent en l’aturada de seleccions per agafar el ritme dels seus companys.

LES DECLARACIONS

Espero que la temporada sigui bona; arribo molt il·lusionat d’estar en un club històric com és l’Espanyol
He vingut per continuar creixent i per intentar ajudar en tot el que pugui. Hi ha un gran grup per lluitar amb ambició i amb ganes
Treballaré dur; tinc ganes d’adaptar-me com més aviat millor i guanyar-me la confiança de tots
Roberto Rosales
nou jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)