Espanyol

Per Rubi, el got mig ple

Valoració. El tècnic maresmenc, alleujat un cop tancat el mercat de fitxatges, en va fer un balanç positiu, tot i que va confessar que no havia arribat tot el que havia demanat

Rubi respira tranquil. No s’han complert totes les expectatives que tenia a l’hora de reforçar la plantilla, però el tècnic ja no haurà de pensar més en el mercat de fitxatges. I dins la negror, el tècnic hi veu la llum, o així ho va voler deixar clar ahir, en la seva primera aparició pública després del tancament de la finestra de fitxatges.

“Sabíem que no estem en el moment econòmic ideal i no hem pogut fer tot el que voldríem, però això no em fa lamentar-me. Ho enfoco en el fet que tenim cinc cares noves, comptant-hi els jugadors del filial, que hem renovat David López i que tenim dos grans porters”, va dir el tècnic, que també va valorar positivament el darrer reforç de l’equip, el del lateral Roberto Rosales: “És un jugador que ens aportarà experiència en el lateral i que pot jugar en els dos perfils. Ja es veurà on l’utilitzarem.”

Per últim, també va voler tenir paraules d’afecte per a Sergio Sánchez, de qui va dir que havia tingut “un comportament exemplar” un cop exposada la seva situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)