Espanyol

Rufete: “És la millor plantilla que hem pogut confeccionar dins la nostra situació”

Balanç de mercat. El director de futbol professional reconeix els problemes per configurar l’equip però ho considera “un bon punt de partida” alhora que apel·la a la unió i la il·lusió de l’afició per sumar-se al projecte de Rubi

El director general esportiu, Òscar Perarnau, i el director de futbol professional, Francisco Pérez Rufete, han comparegut aquest matí per valorar el tancament de mercat d’estiu on l’entitat blanc-i-blava ha fet dues contractacions: Borja iglesias i Roberto Rosales. “He arribat fa mes i mig, si he vingut és perquè s’havia la situació que hi havia. A la nostra afició segur que li hauria agradat més moviment de mercat. He vingut primer a posar ordre. Hem pogut portar un jugador que és Rosales i és un punt de partida. Hem de generar il·lusió en el camp del futbol i els jugadors que estan aquí sentin el club des del sentiment d’ambició que ha de tenir aquesta entitat”, ha apuntat Rufete que ha portat el pes del a valoració del mercat. Aquestes són les frases més destacades.

Procés de construcció.

“He vingut a construir un club. Hem de parlar de rendiment i objectius, de realitat. Hem de ser un club de futbol normal. No visc d’expectatives si no de realitats. Hem d’estar contents amb aquesta plantilla, és molt bona i tècnic està fent un gran treball”

Limit salarial

“Les regles estan per complir-les”

Rubi i el seu paper.

“Tenim una oportunitat molt bona com a club per crear identitat amb els seus entrenaments. Ell sent el club i pateix quan perd. Sempre vol més i treballa amb intensitat. Això és el que ens donarà èxits. Hem de cuidar-lo i tenim una gran oportunitat de créixer entre tots. Hem de transmetre il·lusió i ganes. Quan som forts? Quan estem junts i que estiguin el que volen estar. Els que estan és perquè volen estar. És un gran punt de partida.

Reforços demanats per Rubi:

“Pots pensar que tens necessitat d’un home per línia. Ell va arribar primer i jo últim. Teníem la possibilitat de treure jugadors però al final la darrera decisió de portar a Roberto (Rosales) és per la versatilitat. Volíem ser més forts per fer alguna cosa més i portar jugadors importants però hem de treballar que els importants siguin els nostres. És el que tenim ara mateix. El mercat s’ha tancat però el tècnic està content”.

Objectius.

“Han de ser setmanals. Millorar com a club i ser més forts, generar bon futbol i que la gent s’il·lusioni. El nostre vestidor té ambició i hem d’estar a prop d’ell perquè tenim aquesta experiència. Si marquem un objectiu i estar en un lloc és un error. Hem de millorar cada dia”.

Roberto. “Hem tancat la plantilla i estan el jugadors que volem que estiguin. Hi han molts equips que volíem a Roberto i seguint ell, hem portar a Rosales. Roberto està feliç i ell vol estar i volem que estigui. Han vingut noves persones i els hi estem donant estima. No és fàcil”.

La plantilla.

És la millor plantilla i és la que volem. Aquesta plantilla necessita la oportunitat per demostrar el bo que són. És la que volem i la que hem pogut confeccionar dins de la nostra situació.

Jugadors del filial.

“El planter ha de ser fonamental. Hem de generar al planter no expectatives sinó identificació i esforç. La primera cada vegada és més dura i el planter ha de ser un valor molt important dins del club.

Partit Alavès. “La derrota d’ahir ens han d’ensenyar per créixer i per ser un equip que li donem importància als petits detalls. Però l’equip està transmeten il·lusió i ens hem d’agafar a això. Donant-li valor al que tenim al marge de les dificultats, veure les nostres potencialitats. Per mi els millors són els que tinc, aquest escut, la seva afició. Quan estem junts són molt forts. Jo ho he viscut”.

Per últim, Perarnau ha parlar del límit salarial.

“Satisfet del tot no, però la massa salarial s’ha reduït considerablement d’una temporada a un altre. Alguns contractes es poden mantenir, perquè està signat, però no ho hem d’agafar com una excusa sinó com un repte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)