Espanyol

Rosales: “Espero estar a l’alçada d’aquest club històric”

Presentació. Espera una adaptació ràpida a l’equip i Rufete destaca la seva polivalència com a millor reclam per incorporar-lo. El club es reserva una opció de compra de tres milions d’euros

Roberto Rosales ha estat presentat aquest matí com a nou jugador de l’Espanyol. El lateral veneçolà arriba cedit fins a final de temporada procedent del Màlaga. El club es guarda una opció de compra no obligatòria a final de temporada de tres milions d’euros.

Arribada.

“Estic molt content i feliç per retornar la confiança que ha posat el club”

Situació

“Estic en un club històric i poder representar aquest club. Espero ser part d’aquest club i viure coses boniques”

Polivalència.

“He jugat més per la dreta però sóc un jugador que està a la disposició de l’equip. Amb la meva selecció he jugat també per l’esquerrà”

Sortida Màlaga

“Van ser uns dies molt complicats però els hi estic molt agraït però jo volia venir aquí pel que significa aquest club. Ara només espero estar a l’alçada”.

Partit Alavés.

“He vist l’últim partit i van haver circumstàncies que ens van impossibilitar concretar la victòria però l’equip no es va rendir mai”.

Objectius.

“He vingut per jugar el màxim de minuts però tinc que passar un període d’adaptació i els col·lectius és ser ambiciosos cada cap de setmana i brindar victòries a la nostra afició”.

Estat físic.

“Físicament estic bé, per mi ja podia jugar. Quan parlo d’adaptació és conèixer el cos tècnic i els companys. Ja conec a Sergi (Darder) i Roberto”.

Rufete i valoració del fitxatge de Rosales. “Ens pot aportar versatilitat. Quan no tens possibilitat de reforçar dos o tres posicions hem buscat un equip polivalent. L’adaptació serà ràpida perquè parla el nostra idioma i coneix la lliga. Ens donarà molt. Ell ha volgut venir aquí i això és molt positiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)