Espanyol

Melendo: “Ens sentim molt més còmodes que l’any passat”

Optimista. Reconeix el cop del gol anul·lat davant l’Alavés. “Ens vam quedar una mica aturats i adormits i van arribar els dos gols de l’Alavés” que addueix a dues errades que els van penalitzar

Óscar Melendo va debutar fa dos anys a Mendizorrotza i diumenge va jugar els seus primers minuts del curs. “Content però trist amb la derrota i no poder capgirar el marcador”, ha reconegut el davanter aquest matí en roda de premsa. El futbolista va analitzar la derrota davant l’Alavés i el factor psicològic del VAR. “Va ser una situació no habitual i després del gol que ens van anul·lar ens van quedar una mica parats i adormits i van arribar els dos gols de l’Alavés”, ha reconegut el futbolista que es va mostrar favorable a la implantació d’aquesta nova tecnologia. “Beneficia al futbol, l’altre dia ens va donar el penal i després en va treure el gol de Sergio”.

El punta ha tirat d’autocrítica per explicar el perquè de la derrota de diumenge. “Sabem els errors que vam cometre. Van estar bé però ens van penalitzar dos detalls. Els hem de polir per afrontar el partit del Llevant” i ha incidit “El partit de l’altre dia, de deu partits en guanyes nou, però ens van condemnar els detalls. Ens vam merèixer la victòria. Van tenir la pilota i vam crear ocasions”.

D’altra banda, Melendo ha ratificat la bona acollida de Rubi. “Ens sentim molt més còmodes que l’any passat i ens hem adaptat ràpidament a la idea de Rubi” i que els tècnics els hi demana “més verticalitat, assistències i que fem gols”. També s’ha referit a l’arribada de Rosales. “És un gran jugador i ens dona aquesta competència que hi ha en tots els llocs de l’equip” i de la marxa de dos membres de la Generació Chen “Estic feliç d’estar aquí, cada jugador decideix el seu camí i espero que els hi vagi bé a Marc (Navarro) i Aarón. Ara Marc Roca està en un moment espectacular” .

Per últim, ha explicat com serà la tria dels llançadors de penals. “En funció del partit, el jugador que estigui amb més confiança ha de llançar el penal”. Baptistao va llançar el primer del curs a Mendizorrotza.

Lesió de Puado

La mala notícia de la sessió d’aquest matí ha estat la lesió de Javi Puado en una topada amb un company. El davanter ha abandonat l’entrenament abans d’hora i els serveis mèdics del club ha confirmat que pateix un esquinç extern del genoll dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)